OPLÆGSHOLDERE

Nathali Schaap Degn, lægesekretær og Formand for DL

Nathali Schaap Degn er lægesekretær og formand for DL. Hun har et langt CV med titler som bla. sundhedskommunom, elevansvarlig og TR. Nathali Degn har fokus på ordentlighed i sundhedsvæsnet. Hun vil fortælle om den nye uddannelse som sundhedsadministrativ koordinator og hvad det betyder for os som allerede uddannede lægesekretærer.  

Anne-Marie Dahl, fremtidsforsker

Anne-Marie Dahl er fremtidsforsker med uddannelser i samfundskundskab og psykologi og har eget firma, Futuria. Hun har stor erfaring med fremtidsscenarier og strategiske processer. Samfundsudviklingen bliver sat på spidsen med engagement, humor og eksempler fra hverdagen. Med et foredrag om fremtiden efter Covid-19 pandemien får vi skabt debat om, hvordan vi kan og vil tackle udfordringerne i forhold til vores arbejdsliv.

Tor Fabian Jessing,  fysioterapeut og kandidat i Folkesundhedsvidenskab
Fotograf Axel Schütt

Med en baggrund som fysioterapeut og kandidat i Folkesundhedsvidenskab har Tor Fabian både en teoretisk og konkret praktisk viden om sundhed og bevægelse.  Med sin faglige viden og sin humoristiske tilgang til videreformidling vil Tor Fabian sætte fokus på vores kroppe, og hvad de kan. Hvorfor har vi en krop? og hvordan kan det ses relevant at sætte denne i kontrast til urmenneskets krop? Gennem fakta og leg vil Tor Fabian foredraget igennem opfordre til, med et smil på læben, at komme op af stolene og få den korrekte bevægelse i den stillesiddende krop.